Jag blir så trött

När jag kommer hem, ser jag att Freja har tuggat itu en studsboll och gummi ligger över hela hallen. Självklart! När jag kommer in på mitt rum ser jag nånting svart som ligger på deras kudde och när jag går fram till den så är det min adapter till mobilen!! (minneskortläsaren) Jag blev så förbannad att jag började gråta istället för att skrika, okej jag skrek lite på Freja ändå. Jag blev så trött, och ringde till mamma för att beklaga mig och böla. Den hunden har tuggat sönder saker för 1000kr för mig, så på måndag åker hon hem till mamma igen och jag tar hem Mira, för att inte Dolly ska vara ensam. Seriöst, det är västgöta i ett nötskal. Men där låg faktiskt en halv påse chips på soffan och adaptern låg på soffbordet!! Självklart skiter hon i chipsen och tuggar på saker som faktiskt är värda pengar! Det bästa ska det vara! Jag ger dom tuggben varje dag just för att Freja inte ska tugga på nånting annat, men det börjar väl bli tråkigt nu kan jag tänka mig. Nej mitt kära folkskap, jag är trött på Freja!

Mamma erbjöd mig att komma till henne, för hon skulle ha middagsbjudning. (Hon hade bjudit mig innan, men jag trodde att jag skulle jobba) Så jag stack dit där, och där var faktiskt jävligt trevligt. Jocces kusin är helt galencrazy så att det inte finns. Det blev många skratt alla fall :)
Och jag kelade naturligtvis med Izzi, gud vad jag saknar henne :(

Nu tänkte jag att jag ska varva ner, sen ska jag sova. Go natt!

Kommentarer
Postat av: Therese

Fy fan jävla hund jävel!!!!JAg hade dödat henne!!!..usch gumman det e syn dom dig faktiskt att du ska behöva stå ut med henne,tur att mamma ska ta hem henne igen det e inte mer än rätt!!!!Puss

2009-11-29 @ 13:49:34
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0