Pinsamma jävla bil!

Varför ska det alltid hända mig? Alltid när jag kör en bil så pajar den på ett eller annat sätt. Jag var på väg till jobbet och skulle inom till byn och köpa cigg, när jag ska göra en u-sväng i Roma-korset lägger bilen av! Och jag får inte igång den! Det var inte soppatorsk, för där var minst 20liter. Jag får alla fall panik, självklart ska alla jag känner till köra förbi mig och GLO! Nä, men stanna inte och hjälp mig! Folk är så jävla självupptagna ibland så det finns inte. Men alla fall, så ringer jag till pappa, men han kunde inte hjälpa mig så mycket eftersom han är hos Bea, så jag ringer till mamma och frågar henne om hon vill komma och hjälpa mig putta bilen, för den orkar jag inte själv. När vi puttar bilen så kör Benny och Fredrik förbi och frågar vad som har hänt och om vi vill ha hjälp. Självklart ska några utlänningar stå glo och ropar till mig "Du får 5000 för bilen!" Jag tittar sarkastisk på honom och räcker finger och säger tillbaka "Det kan du glömma!". Inte fan vill jag att han ska ha min bil :P haha! Sen tittade Benny och fredrik på bilen, och helt plötsligt funkar den bara för att! Självklart. Tack iallafall pojkar :D Guld värt!
Sen körde jag försiktigt till jobbet, blev självklart sen, men jag hade meddelat det ofcourse :) Och jobbet gick bra, fick ta det sista själv.

Nu har jag varit lite huslig också, tog hand om disken som har stått där i två dagar :P he he.
Förresten så är kalkonkorven snart slut pappa ;) mycket god!

Transformers går just nu på tv4, jag älskar dom filmerna och jag längtar tills trean kommer, om den kommer rättare sagt? Nån som vet? :D
Jag kommer ihåg när jag såg första filmen med mitt ex från Stockholm, jag garvade när den onda roboten får liv i sig och skriker "I am  MEGATRON!" HAHA :D Jag får snart se det igen ;) mohaha!


Kommentarer
Postat av: Linda

Låt mig gissa. Izber och Shaban? ;) HAHAHA

2009-11-22 @ 12:21:37
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Dom har mer ute på ingelsta kalkon, om bilen håller hela vägen dit hehe :-)

2009-11-22 @ 15:18:00
Postat av: Pauline

Bilen höll till jobbet idag alla fall :P

2009-11-22 @ 19:00:23
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Benny

Det är ju en Opel :P Du vet var du når mig om det händer något ;)

2009-11-23 @ 21:51:02

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0