Vilken kväll!

Jag kan ju säga att jag fick min fest till slut :P haha! Nej skämt och sido, det blev verkligen en hejdundranfest på jobbet idag, (ja jag vet, en måndag) Tydligen festar folk också då. Där var folk från andra länder och man fick verkligen sätta sin engelska på prov, jag måste ju öva också innan jag ska till staterna ;)
Både jag och Anna fick våra beundrare, ena var lite mer på en den andra, men men ;) What to do, what to do. Det var ganska kul faktiskt, men vissa gick över gränsen lite ibland. Jag hade nog haft riktigt kul om jag också hade varit så fulla som dom ;) haha!
Nu ska jag försöka sova, alltid när man kommer hem från såna här tillställningar på jobbet så är man ganska uppe i varv och har lite svårt för att varva ner. Hoppas att det funkar ändå :) Det blir jobb imorron också, börjar inte förrän klockan ett, men vem vet när man somnar :S
Hoppas att ni har haft en intressant måndag, för det har jag. Ciao!

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Usch då :S Fast jag började ju i och för sig o jobba kl 14 idag.. men drygt och komma hem mitt i natten! Bettan?! Du är inte sugen på att följa med till Rusta imorron :) ?

2009-11-24 @ 08:43:18
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0