Det enda jag kommer skriva om nu framöver

Det kommer varit en evigt ältande om resan nu ett bra tag fram över. Men jag hoppas att ni förstår, för det är verkligen en jätte spännande grej ju :D Jag ska flyga i 12timmar över vatten, fatta vilken panik jag kommer ha. Jag hade ångest bara att flyga till bulga som tog 2½timme. Jag får helt enkelt ta en wisky och valium ;) haha! Sen hjälpte det inte att Lotta skrämmer upp mig och säger att vi flyger över hela atlanten, alltså bara vatten. Om planet skulle krascha kommer jag drunka och ingen kommer hitta mig. Min största rädsla är att drunka, om vi nu tänker på hur man kan dö. Eller ja, brinna till döds ligger väl på samma nivå. Tänk då om det börjar brinna i planet, sen störtar vi i vattnet och jag drunkar? Två rädslor i en smäll :P ha ha!

Och packa för tre veckor är verkligen sinnes! Tänka er också att det är kallt i New York, lite varmare i LA (som en dålig vårdag) och varmt i Miami. Alltså måste jag ha med mig vinterkläder, vår/höstkläder och sommarkläder! Dessutom måste jag köpa en större resväska. ÅH! Fan va jobbigt. Jag är så uppspelt att jag vill redan börja packa. Men det är ju cirka tolv veckor kvar. HAHA!
Jag kom helt plötsligt kom jag på att jag inte har en kamera (!) Hur ska jag kunna fota allt vi gör? Självklart kommer dom andra ha kameror, men jag vill givetvis ha min egen. Jag vet inte om jag vill ta med min nya telefon, kommer nog ta med en gammal. Ifall den skulle bli stulen lixom :)

Jag ska alltså umgås med Anna i tre veckor. Det kan bara sluta illa ;) Nä, skämt och sido. Vi kommer ha the best time of our life! :D Och Kim, ola och vad den sista nu heter (tobias?) kommer ha skit kul :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Och sen blir du uppäten av en haj. MOAHAHAHAHA! Marocko är bättre! :D

2009-10-06 @ 10:40:04
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anonym

önska dej en kamera i julklapp!

2009-10-06 @ 11:03:41
Postat av: Pauline

Tänk då om jag inte får en? Vi reser tre dagar efter julafton :P

2009-10-06 @ 12:48:19
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0