Hemligheten avslöjas!



Jag ska ut och resa! Och inte till vilken land som helst. Nämnligen USA i tre veckor!!! :D Jag, Anna och tre killkompisar ska dit. Vi ska vara en vecka i New York, sen LA, sedan Miami :D Vi flyger den 27dec (tyvärr på Lottas födelsedag) Alltså ska vi spendera nyår i New York, det kommer verkligen bli asballt! Jag är i extas! :D
Killarna var verkligen snälla som ville ha med oss. Dom bokade sin resa först, sen hängde vi på :) Vi kommer flyga samma flyg och bo på samma hotel, inte ska två söta flickor vara helt ensamma i usa? :P ha ha!
Det var därför jag och Anna var i Ystad idag, halva resan är betald. Resebyrån tog inte emot meastro så jag var tvungen att gå till banken och ta ut pengar. Och det var verkligen inte lite pengar heller :S Och gå sen tillbaka till resebyrån med så mycket pengar var inte kul. Jag höll hårt i min väska :P ha ha!

Men jag kan verkligen säga att jag är värd denna resan (Anna också) Så som vi har jobbat och slitet i sommar så är vi värda lite semester. Och vi har tjänat massor av pengar, så vi kommer inte bli helt panka efter denna resan ändå ;) Eller kanske jag, för jag har inte sparat jätte länge :P ha ha!
Det är inte det att jag inte har pengar alla fall, jag har verkligen pengarna. Dock har jag inte pengar till fickpengar än, men jag ska spara :) hi hi. Det är verkligen tur att man har jobb ;)


Kommentarer
Postat av: patruska

gud vad kul!

2009-10-05 @ 22:13:21
Postat av: Lotta

Fy vad jag är avis :P !! Vill oxå!

2009-10-05 @ 22:17:15
Postat av: L o t t i i i z z

Haha ;) Ja det tycker jag verkligen! Reser du på min födelsedag så vill jag ha något extra fint ;) nää, bara skoja! Bara du tar välhand om dig där borta så räcker det.. jag kommer ju vara grymt orolig!! Du kommer ju vara såå långt iväg..



Men fy fan va skoj Bettis :D I´m sooo happy 4 u!

2009-10-05 @ 23:34:39
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Linda

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? Dissar du mig och Marocko din jävel? NÄ NU JÄVLAR! :P

2009-10-06 @ 10:39:17
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0