Home sweet home

Nu är jag hemma igen, lika kallt som i morse, men som sagt, orkar inte köpa mer pellets så jag får skylla mig själv och sluta gnälla :)
Det var jätte mysigt hos Carol, vi fick en stund för oss själva när Anna körde hem och innan David kom hem, mys mys :) Blev lite snack om gamla tider också, bland annat om min första "riktiga" pojkvän. Jag kan inte fatta att det är 6år sen det tog slut mellan oss. Misstro mig inte, Im over him för lääänge sen. Han kom till mitt jobb för nåna månader sen och jag kände absolut ingenting. Vilket var skönt, för jag kommer ihåg att jag var verkligen kär i honom och vi var till o med förlovade (Ja, jag var ung och dum som gjorde det)
Efter mitt besök hos Carol körde jag till H&M och köpte lösögonfransar och tunnvantar. Med en närmare eftertanke så vet jag inte om jag ska ha lösögonfransar till min halloweenoutfit? Vet inte om det passar sig om jag verkligen ska vara "orginal". Hmm, eller ska kanske vara en "fashion-******"?
Nu tänkte jag att jag skulle vara lite huslig, dammsuga och diska. Freja (västgötaspetsen) hårar ner hela huset med sina tjocka sträva hårstrån. Därför är det bättre med en dvärgspets, för dom lägger hårtussar istället :)
Smell you later! :D


Rock on duuuuude!


Kommentarer
Postat av: patruska

vafan var det nu han hette? jag kommer ihåg han kallades för sonne, var det jörgen han hette?

2009-10-27 @ 23:45:33
Postat av: Pauline

HAHA! :D Han heter Henrik, Sonne-Jörgensen i efternamn ;)

2009-10-28 @ 12:22:40
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0