Kör fortare!

Seriöst, folk som kör 70 på en 90väg kan verkligen stoppa upp ett paraply i röven! Jag ska inte behöva komma försent till jobbet för att någon annan fiser fram på vägen! Jag blir så irriterad på det! Det är inte första gången det händer. Visst vägen från Tomelilla till Ystad är mycket svängig, men fan kan inte folk svänga?!

Det var jätte lugnt på jobbet, tråkigt som vanligt. 6personer på hela kvällen, är för lite, jag vill ha något att pyssla med hela tiden, så att inte tiden går skit sakta.

När jag kom hem såg jag världens diskhög som jag kan skylla på mig, pappa kunde faktiskt vara så snäll att ta undan den diskade disken alla fall :P Så jag tog undan disken och diskade lite kastrullen och skålar.

Nu ska jag ta det lugnt, sen måste jag sova. Jag ska upp tidigt imorron, ska göra ärende innan jobbet, och självklart ska jag jobba hela dagen. Men det klirrar gott i kassan, fast nu ska jag vara glad för dom timmarna jag får. För det blir mindre jobb och vi har stängt mer nu, eller ska börja med det snart.

Kommentarer
Postat av: patruska

och öppna det

2009-09-04 @ 14:50:08

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0