Midnatt-snack

Nu ligger jag här i sängen. Lyssnar på elvis i hörlurarna och tänker. Filosoferar lite faktiskt, tänker på framtiden, vem jag ska spendera den med (inte för att man kan bestämma det i förväg, men jag hade gärnat spenderat mitt liv med Colin Farrell :p ha ha!), nä men vad som kommer hända för mig i framtiden. Om jag ska plugga, flytta till gbg, stanna i skåne eller bosätta mig i ryssland? Jag är trots allt bara 21år, men jag måste planera lite alla fall. Familj ska jag inte skaffa förrän om några år och jag ska ha hittat en vettig kille innan dess också. Det kan ta sin lilla tid. Åh, nu blev det Enrique i lurarna istället. Mysigt :)

Jag tänker också mycket på mina vänner, Becka berätta att hon och hennes pojkvän ska kanske flytta upp till Kiruna ett tag. Schiesse! Det är för fan i andra sidan av sverige! Det är hemskt! Men sen däremot kan jag åka upp till dom och ha en liten minisemester då och då ;) he he.

Kärleken kommer nog väldigt snart. Jag hoppas verkligen det. För seriöst, jag är trött på att leka. Jag har gjort det så många år. Visst, jag är fortfarande ung och bör leva livet. Men jag har gjort det sen jag var 12år, it's enough now. Jag känner mig lite lillgammal istället för att känna mig ung och rask.

Nåja lite för mycket snack nu tycker jag ;)

Kommentarer
Postat av: Susse

haha oh här känner man igen sig.. så sjukt jobbigt när tankarna bara virrar runt o man inte kommer fram till något ändå haha

2009-09-14 @ 00:56:59
URL: http://moonwaalk.blogg.se/
Postat av: Therese

Lilla gumman ajg tycker inte att det e du som ahr lekt för det mesta så ahr du ju menat allvar.. ta det lugnt kärleken kommer på allvar när den e mogen.. man ska inte tvinga fram den.. det e då det går åt helvete som med Per t ex.. sorry att jag tog upp honom men han e ju ett bra exempel.. Puss

2009-09-14 @ 15:17:40
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0