Nu måste jag nanna

Jag tänkte att jag skulle fixa med min blogg idag, men allt blev så förskjutet idag eftersom jag vaknade upp så sent. Dessutom glömde jag bort höra av mig till Carol igen! Vi som skulle färga varandras hår :S En annan dag snäckan? (A) Jag måste färga mina ögonbryn också, jag köpte ju färg när jag var på Nova Lund sist med Lotta. Men jag vågar inte riktigt färga det, tänk om jag kommer se ut som en polack ? :S

Förresten, så finns det verkligen snälla människor. Pappa kommer flyga upp i taket när han läser detta, men när jag och mamma var hos hennes doktor i Ystad för ett tag sen, skulle jag leta efter mina nycklar när vi går mot bilen igen efter besöket. Jag kan inte hitta dom och tror att jag har glömt dom i väntrummet eller nåt. Men så sitter det en lapp på vinrutan:

Dina nycklar satt i bildörren, så vi lämnade in dom på informationen.

Snacka om snälla människor, tänk om det hade varit nån buse som hade sett det och tagit bilen? Jag har börjat med att kolla minst tre gånger i väskan så att jag verkligen har med mina nycklar. Fråga mig inte varför jag glömde dom i dörren, det har verkligen aldrig hänt mig förr :S Tack så jätte mycket alla fall! <3, det var verkligen helt underbart gjort.

Nu måste jag gå lägga mig, klockan vara rinner iväg känns det som. Det blir jobb imorron, vi har börjat med att ha stängt lite mer nu, vi satsar mer på luncherna, eftersom man kan sitta en hel kväll utan gäster i princip. Men jag tycker det bara är positivt, för jag hatar att jobba kväll :P he he.

Hoppas ni har haft en bra måndag! God natt.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Då är dem kanske slut :( men Bettan dem har 12 cm klack.. Syns inte på bilden, men dem har platå oxå.

2009-09-14 @ 23:49:44
Postat av: Lotta

Ja, det ser ju faktiskt ut så :( Nä, Bettan det är ju vad en sån jacka brukar kosta! Hade oxå behövt en ny med huva..

2009-09-15 @ 09:38:36

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0