Rikt fattig?

Jag tänkte på en sak nu, tänka sig att jag har levt på tusen kronor i månaden när jag gick i skolan. Då ska det tilläggas att på dom tusen kronorna spendera jag på cigg, kläder, mobil, bensin (då jag lånade päronens bil) och fest. Det är ju helt sinnes! Nu har jag en lön på flera tusen kronor och kan shoppa som jag aaaaldrig har gjort för. Inte så konstigt att jag är "mini"-beroende av att shoppa. Jag har ju inte kunnat göra det innan (!) Men dock har jag fördelen just nu att jag bor hemma. vilket jag är väldigt glad över för då har jag faktiskt råd att lägga en otroligt bra peng i sparkontot, som kommer lätta min framtid :)
Jag kommer ihåg att jag alltid var deppig över att jag inte hade några pengar, spara var heller inte att tänka på eftersom min livsstil inte platsa för det. Om man nu tvunget ska röka, köra och festa så har man inte råd att shoppa kläder, det säger sig själv. Därför är mina gamla kläder så slitna, eftersom dom är så välanvända ;) Jag var alltid så avis på min syster Lotta. Hon spara pengar och kunde köpa kläder ofta, medans jag gick runt i mina trasor. Men som sagt, den som spar han har. Och det har jag lärt mig nu :) Men jag har även lärt mig att spendera lite på kläder ;)

Kommentarer
Postat av: bella

jag e avis på dej som har pengar :p haha

2009-09-30 @ 13:52:34
URL: http://isabellamansson.blogg.se/
Postat av: bella

hahah jaa, om det är ett bra jobb :p

2009-09-30 @ 14:36:24
URL: http://isabellamansson.blogg.se/
Postat av: bella

haha jag tänkte på "jobb som jobb" när jag skrev kommentaren, men jag menade lixom så att jag skulle få lite pengar över utöver räkningar osv. :p jo, jag vet, men servitris e ju inte så hemskt ;)

2009-09-30 @ 15:52:48
URL: http://isabellamansson.blogg.se/
Postat av: Markus T.

hehe, ja ju mer pengar man har, ju svårare är de att spara. snacka om att jag försörjer staten bra nu när man jobbar så mycket :p



hehe okey, nog för att de heter "äter med ögongen". Men de har jag lagt på hyllan för länge sedan. Det är lukten som jag äter med ;)

få pengar för att fylla i ett papper...? :o snacka om att världen är orättvis! :p

2009-09-30 @ 19:39:43
URL: http://lenovo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0