En heldag med Anna

Äntligen har Anna kört hem, haha! Skämt och sido ;) Har haft en mysig dag med henne, började med en fika på bullen & bönan. Självklart blev det baguett med kycklingcurryröra, måtte dom aldrig ta bort den röran! Och en god morotskaka till efterrätt ;)
Sen gick vi hem till lägenheten och satte oss på balkongen och njöt av solen :) Vi tog en liten runda med hundarna också, det är alltid en utmaning. haha!
Klockan blev mycket sen och vi blev hungriga ganska snabbt (ovanligt? nej) Så vi gick till ica och handlade hem lite mat, det blev trerätters idag. Majskolvar till förrätt - kåldolmar, potatis och brunsås till varmrätt - Glass till dessert. Skit gott som alltid :D Efter vår romantiska middag begav vi oss ut med hundarna igen, ja hundarna eller vi dör inte av lite motion och vi var tvugna att sänka maten lite.
Inte nog med all mat vi har käkat idag, så blev vi sugna på något salt. Vi gick ner till Ica (måste ju motionera eftersom vi äter så jävla mycket) och köpte lite lökringar och popcorn. Jag måste berätta att lökringarna från USA är mycket godare än estrellas. That's it!
Alltid när man är med Anna så äter man, haha! Hennes motto är "Jag lever för att äta". Jag håller med henne, mat är gott! För gott ibland :p haha!

Nu ska jag strax gå lägga mig alla fall. Go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0