Förresten..

När jag var inne i tomelilla innan så dumpa jag däcken på ST1, där står en man vid min bil under hela tiden och tittar på när jag pumpar däcken! Har han aldrig sett en tjej pumpa däcken eller?! Nä men självklart vänta han på att jag skulle vara klar med luftpumpen, men han behöver inte glo in mig (och bilen) för det! :) haha.
Sen när jag kom hem så skulle jag sätta på navkapslarna, det drygaste jag har gjort på länge! Jag är inte särskillt stark och till sist hade jag lust att sparka på jävlarna. haha!

Nu har jag packat klart alla fall, när jag stängde resväskan (det gick nätt och jämt) så kom jag på att jag hade mer kläder i torktumlaren, så jag fick öppna den igen och lägga i de sista kläderna. Naturligtvis kom jag på när jag hade stängt väskan igen att jag hade ju lagt ner de kläder jag skulle ha på mig i väskan. Jag blev så sur att jag sparkade på väskan istället!

Datorn får jag lämna hemma också :( Vi hann inte fixa med internetet, så att jag kunde surfa på min dator istället. Man är ju alltid bekvämast med sina egna saker. Men men, så får det vara helt enkelt.

Nu är det tid för att bege sig tycker jag. Vad jag kommer sakna mina små fisar :( Snuffe och Cesse påminner så mycket om Iz och Dolly, (Snuffe är bror till Izzi, han liknar henne ganska mycket bara det att han är lite grövre. Och Cesse är svart som Dolly, dock mindre, men ändå)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0