God kväll!

Jag kan säga att jag är helt slut efter denna jobb helg. Jag har inte jobbat så mycket på ett bra tag, mina fötter ömmar ganska mycket :/
På vägen till jobbet såg jag en flock med rådjur springa över vägen, det var länge sen jag såg så många rådjur. Det är ända sen vi bodde i det andra huset när jag var några år gamla. Men det var verkligen fint att se dom springa på åkern.
Jobbet gick bra idag, hade ganska mycket folk. Dom flesta resturanger och cafe hade tydligen stängt idag, så folket kom till oss :) Men det var bara roligt, fick man nånting att göra.
Efter jobbet tänkte jag att jag skulle pumpa däcken (där är snart så lite luft att jag kör på plåtfälgarna, plus att bilen skakar som en asklöv mitt på hösten), men tror ni att de bemannade bensinstationerna var öppna idag? Självklart inte! Så nu får jag vänta tills imorron. Drygt!
Sen körde jag till Lotta och hämtade nyckeln (och hon redovisade alla regler, NO BOYS! haha!) Gud va jag kommer sakna mina små monster, tur att mamma bor i tomelilla så att jag kan gå dit :) Hon ska nämnligen passa dom :)

Jag håller på att tvätta för fulla muggar, jag får packa kläderna imorron bitti eftersom dom hinner ju inte torka. Jag torktumlar ju inte alla mina kläder, eller nästan inga faktiskt.

Tröttare än Gandhi är jag också, skulle kunna gå och sova nu faktiskt. Fast det hade inte varit en dum idé eftersom jag ska upp tidigt imorron (planerar att vara hos Lotta vid nio alla fall).



Hörs kanske senare, eller imorron ;) Ciao!

Kommentarer
Postat av: simone

Gryymt söt bild, som socker :D Har du fotat?

2010-04-06 @ 19:50:57
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0