Ja så att eeh..

Jag var och lämnade Izzi och Dolly hos mamma innan idag, det kändes jobbigt :( men jag kan hälsa på dom vilken dag som helst :) Kelade lite med izzis valp Troja som är ett halvår gammal, hon har samma tecken som ett rottweiller och lika snäll som izzi, guud va jag vill ha henne :D hehe. Men tre hundar är dock för mycket :(
Sen körde jag hem till lägenheten och hoppade in i duschen. Anna kom på kaffe för hon skulle ändå till salhins så hon gjorde två fluger i en smäll :) Bara det att här är ingen kaffekokare! Så vi gick till boan och fikade lite, gratis fika dessutom! Tusen tack snäckan! <3 Självklart blev det lite shopping också, eller ja hittade en födelsedagspresent till min chef som nollar idag :) hehe. Och så köpte jag lite wunderbaum till bilen.
Efter besöket där så gick vi tillbaka till lägenheten igen och satt och snackade, till sist var klockan så mycket och vi var hungriga, så vi bestämde oss för att gå till ica och handla lite. Det blev fisk, krispiga panerade torskfileér, potatis, hollandäsås (felstavning), färsk broccoli och ärter. så himla gott! Det var ett tag sen jag käkade fisk, så nu blev jag lite smartare igen ;) haha!
Vi blev så himla mätta så vi slängde oss i soffan och degade lite. Sen bestämde vi oss för att gå en runda med hundarna, eftersom vi hade köpt glass som vi skulle kränga sen också, haha! Så det blev en ganska lång runda med dom :)
När vi kom hem så blev det lite glassätande, har ni smakat Carte d´ors rasberry & cheesecake? Det är verkligen suuuper god! Vi åt nästan upp hela paketet :p haha!
Anna har kört hem nu och jag däckar vilken sekund som helst. Det var varit mysigt att ha någon här ikväll faktiskt, jag blir snart van att sova här också ;) hehe. Snuffe och cesse kommer säkert väcka mig tidigt imorron, ååh .

Nu ska jag alla fall gå lägga mig. go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0