Godnatt

Nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn.
Det är så skönt att ha Izzi hemma, hon är verkligen ljuset i mitt liv. Det är underbart att se henne så pigg och glad hela tiden, hon är 7år men lika pigg som en liten valp :)
Så vad har jag gjort idag? Jag var en runda inne på boan och köpte lite smått och gott, bland annat en stjärnskruvmejsel och lampor. Sen gick jag in på Ica och köpte lite mat, jag satt förväntansfullt hela förmiddagen och väntade på Icas reklamtidning :P Tur att inte det finns såna kuponger kvar, annars hade jag suttit där som en gammal pensionär och klippt ut dom ;) haha!
Sen gjorde jag en utsökt kycklinggryta, och min spis kan inte laga ris! Jag som äääälskar ris, jag har nog varit en kines i mitt förra liv :P haha! Nåja.. jag kom på att jag kan ändå inte spara mat för jag har ingen micro att värma i det sen, det funkar ju om jag ska jobba dagen efter, då kan jag värma det där. Jag såg en micro på boan för 399kr, liten och gullig :) Hade varit helt perfekt till mig, men det är ändå pengar som jag inte har.
Nu ikväll har jag bakat lite kanelbullar, döö-goda blev dom :D Och det var precis dom fick plats i frysen :P Jag handlar som om jag hade en familj på fem stycken, och min lilla frys är liiiten :P Jag tycker om att köpa massa mat och frysa in så att man har när det blir dåliga tider sen, det är vääldigt bra :)
Jag mår för övrigt inte bra, jag har haft huvudvärk i tre dagar nu. Vad är det med mig? Jag har aaaldrig haft huvudvärk så här länge. Chefen höll att bli knäpp på både mig och min arbetskollega igår för att vi var så off.. Okej vi slutade klockan två i lördes natt sen upp och jobba igen dagen efter, klart att man är lite seg! Jag hoppas att huvudvärken är borta till imorron, dom jävla alvedonen hjälper ju inte!


Ibland vill man bara dra täcken över huvudet.

Kommentarer
Postat av: pappsen

Ja tack!!! Dina kanelbullar är jättegoda :-)

2010-08-17 @ 20:03:51

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0