Gonatt!

Herre gud.. Jag vaknade halv ett idag. Katastrof! Men jag antar att min kropp behövde lite extra sömn. Jag messade direkt till lotta eftersom jag såg direkt att det var sol ute. Att skriva när man är nyvaken är väldigt ansträngande :P Hon var självklart påbäg till stranden så jag skyndade mig allt va jag kunde och körde i racerfart in till Ystad. Så himla skönt var det att ligga och steka faktiskt! Det var ju ett tag sen :)
Vid fyra så fick det vara nog, började också bli lite kyligt i vindarna. Självklart så brände jag mig på ena kinden har jag märkt nu! Underbart, en halv tomat som Anna sa.
Sen körde jag ut till pappa, för jag var baaadly tvungen att tvätta. Alla mina jobbekläder var smutsiga, och jag har inte tvätttid förrän på söndag. Pappa bjöd på mat också, gissa tre gånger vad han bjöd på? thaimat! Underbart att äta det två dagar i rad :D hehe. Vi hade alla fall jätte trevligt som vanligt, jag fick som vanligt med mig hem saker också, denna gången blev det kastruller :P Klockan blev mycket sen så jag var tvungen att köra hem, jag tog med mig maten som blev över också. Sätter det på taket på bilen eftersom jag skulle lägga in grejer i bilen. När jag kör ute på stora vägen så ser jag något som flyger på vägen i bakspegeln. MIN MAT! :O Snacka om att jag blev ledsen. Det är matmissbruk! Plus att jag tänkte ha det till jobbemat imorron :( Jävla skit.

Nu ska jag alla fall nanna. Jobba imorron! Jadå..

Kommentarer
Postat av: Therese

Ha ha ha o du har inte ens barn att tänka på oxå... ha ha ha...

2010-08-05 @ 10:07:42
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0