Lösenordsskyddabloggen?

Jag är väldigt ledsen för dålig uppdatering här. Men jag har fått lite torka, eller något. Och jag är faktiskt ganska trött på alla anonyma personer som läser min blogg. Därför har jag funderat på att löseordsskydda min blogg så att mina nära och kära kan läsa bloggen.

Jag hade en jätte trevlig kväll igår. God mat och gott sällskap, vilket jag uppskattade så otroligt. Verkligen jätte mysigt :) Vi ses snart igen.
Anna var på besök här igår, äntligen ;) Vi körde ner till Bullen & Bönan och köpte var sin bagge, sen körde vi hem till mig igen och satte oss på balkongen medans solen var framme. En hel eftermiddag med min AnnAnnAnnAnn, det var riktigt länge sen :) Det är så himla tråkigt att när inte hon jobbar så jobbar jag, så är det att jobba på samma jobb ;)

Idag körde jag till mamma, och fikade lite. Hon hade fått hem en ganska fet katt, alltså tjock. Jätte söt är hon :) Mamma är allergisk så jag erbjöd mig att ta henne (för hon ska nämnligen bantas ner) Så nu har jag henne här hemma, Izzi är väl inte överlycklig, för nu har hon inte mig för sig själv ;)
Sen körde jag hem till pappa för att träffa min nya lillebror :D Guuud så söt han är! Först bjöd dom på kaffe och kaka, och sen blev klockan så mycket att det blev kvällsmat också. Pasta Carbonara, det är ju så himla gott :D

Jag funderar på om jag har mask.. jag äter och äter, är hungrig hela tiden. Går ner i vikt också :S Jo, det är ju jätte kul, men jag gör ju inget :S
Nu ska jag alla fall gå lägga mig. Jobb imorron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0