23 december 2010

Dan före doppardagen!

Hela dagen har det varit full rulle. Jag började med att sova till halv elva, det var inte riktigt meningen. Men jag antar att förkyldningen vill annat. Jag gick ut med Izzi, sen direkt gick jag till arbetsförmedlingen eftersom jag var redan påklädd. När jag kommer dit har dom stängt pga av snöstormen. UNDERBART! Nåja, jag sitter inte helt i sjön.
Sen körde jag till Boan en sväng, letade efter silvertejp i en kvart innan jag ringde pappa eftersom man aldrig hittar någon som jobbar där när man behöver dom! Och jag hittade det tillslut, och jag glömde öronproppar :S Attans.
Efter det besöket körde jag till kvantum för att handla det sista. Lotta lyckades övertala mig att göra Jansson. Dessutom såg jag en som jobbar på arbetsförmedlingen, kunde inte han varit där så att jag kunde få mina papper påskrivna! Grrrr!
När jag kom hem så var det bara att börja på julgodiset, jag lyckades glömma marshmellows och pistajenötter till Rocky Road, så det fick bli utan :)
Vid fem tiden kom jag på att jag behöver färga håret och jag vill helst inte göra det själv eftersom det inte alltid blir så bra och jag lyckas alltid kladda ner halva mig själv :P Så jag tog kontakt med min moster becka och hon kunde färga det åt mig. Så jag knallade upp till henne och Oma, det var ju faktiskt länge sen jag var där och man måste gå upp dit innan jul för det är alltid så mysigt där :)
När jag var klarmysen hos moster och oma gick jag hem och började på min jansson direkt :) Klockan blev ju halv åtta innan vi var klara med mitt hår :P Och jag misslyckades med kolan, jävla skit :(

Nu sitter jag äntligen ner i soffan och tar det lugnt. Jansson står på svalning och jag ska snart gå lägga mig. Imorron ska jag baka bröd, så att det är nybakat till julmidddagen ;) Gott! Mitt kök ser ut som ett bombnedslag, eller gjorde .. jag har ordnat upp det lite. Men det gör inget för resten av lägenheten är uppochnedvänd.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorron, ärligt har jag inte skänkt en tanke på det.. Nåja, det är morgondagen beskymmer. Nu ska jag gå lägga mig.. tror jag. Det verkar som att min smskompis sover ändå så :P haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0