"Jag gör det inte för att vara dum"

Nu är jag hemkommen från tandläkaren. Jag säger bara en sak; Hade jag inte tandläkarskräck så har jag det nu.
Kvinnan jag fick var en.. egentligen snäll person, men hon påminde om min farmor till sättet. Och hon sa hela tiden "Jag gör inte detta för att vara dum" "Detta är för din skull". Jag låg där helt hjälplös, sårbar och blottade min mun. När inte maskinen funkade tog hon fram den manuella intrumentet och det gjorde tio gånger så mer ont! Då fick jag stoppa och andas tio gånger. Jag höll på att få panikångest och stortjuta. Pinsamt det hade varit.
Mitt tandkött är så dåligt att om jag inte gör nåt åt det kommer mina tänder ramla av om 5-10år. Det är ganska illa, med tanke på att jag bara är 22år.
Misstro mig inte, jag borstar tänderna morgon och kväll. Jag är noga med det, men eftersom jag har trångt mellan mina tänder får jag inte bort alla rester, och det får man bäst bort med tandtråd.
Nu äter jag glass för att lindra smärtan och svullnaden, och självklart för att jag tycker synd om mig själv.

Jag tänkte lägga ut en bild på blödande tänder, men jag tyckte det såg ganska osmakligt ut. Så ni kan ju få en bild i huvet istället ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Åååh det låter ju som min tandläkare.Mörkhårig med glasögon?



HAHA ja Enrique is the shit! Han rockar. Fattar du att jag träffat han? Heeeelt sjukt!

2010-12-01 @ 19:43:09
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Oh well, jag började jobba när jag var 13 o betalade räkningar lika tidigt också. Tror till o med jag hade en pärm redan då. Hmm..

2010-12-01 @ 20:16:35
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Tandtråd e skiiit bra det använder jag mellan varven,men ett litet tips till är att borsta upp o ner,jag har oxå as-trångt mellan mina tänder dem sitter ovanpå varann,men sen jag började borsta upp o ner mot tandköttet så har dem blivit bättre o så tandtråd förstås...:D

2010-12-01 @ 21:06:09
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0