God natt gott folk!

Vilken dag :) Jag kan säga att jag verkligen stressade på jobbet idag, jag kämpade verkligen med alla två gäster vi hade! Svetten rann av mig och jag fick nästan ett sammanbrott. HAHA! Känn ironin ;) Nä seriöst, har haft ganska långtråkigt på jobbet eftersom där var knappt nånting att göra. Som tur var chefen klok att tstänga klockan sex eftersom det är OS idag. Jag hade väl somnat om jag hade varit där längre :P

Sen kom pappa och hämtade mig, när vi kom hem så blev det mat. Självklart vet jag inte vad det heter det vi gjorde. Racklett? Det är alla fall att man har en varm platta på bordet och där steker man kött själv, och under kan man så göra en liten grönsaksgratäng typ. Och så har man pommes och massa såser till det. Det är supergott! :D Sen fick jag en present av pappa och Bea, en super hi-tec väckarklocka med radio och cdspelare och hela kittet! En liten pik för att jag inte vaknar :P Men man ska kunna somna för att vakna ;) det är det jag har problem med ;) haha!

Efter maten körde jag in till Ystad för att kolla på film med mina kompisar (ja, dom som jag betalar för att vara mina kompisar ;) haha!). Vi såg Baksmällan, och den var så jävla rolig! :D Plus att dom andra hade köpt 2½ kilo godis, men inga chips! Nästa gång får jag väl köpa mina egna jävla chips ;) haha! När vi hade tittat klart på fimen blev det lite Nitendo spel, Super Mario World. Vilka nördar vi är, men det är ju fan skit kul! Även om jag tog varje gång, men jag har inte spelat det på säkert tio år. Måste verkligen skaffa mig ett Nitendo! Nån som har ett som vill sälja?

Nu måste jag nanna, för jag är så himla trött! Go natt!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Ja det är som jag säger, de sitter i ens psyke, ens inre, folket är upptagna med o tänka på sig själva för o kunna lägga märka till andras fel :)



Är själv jätte trött så borde egentligen sova men lär ej göra :) hehe sov gott!

2010-02-21 @ 01:32:22
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0