Hemma igen :(

Så där, hemma igen. Jag körde hem redan imorse samtidigt som A skulle till jobbet, jag körde honom dit till o med :) Sista dagen för honom och han kommer en timme sent och har inte köpt med sig en tårta, haha!
Jag körde alla fall hemåt, eller jag körde in om till Nova Lund och fyndade på Gina Tricot. Köpte två gardigan för 49kr stycket (!) när det egentligen skulle gå på 400kr sammanlagt. Så jag blev nöjd :) Jag glömde ta med mitt presentkort från H&M, så det blev inget shoppande där.
Sen körde jag till mamma för att hämta mina små monster, blev en massa snack och sen kom Tessan och Alicia :D Hade tänkt att besöka dom också idag, så det var bra att man kunde göra två fluger i en smäll :D hehe. Blev massa busande med Alicia <3

Jag är jätte glad :D När jag kom hem så tog jag in posten så såg jag att jag har fått brev av skolan som jag vill gå på! Och där fick jag en kurskatalog och en anmälningblankett :D Wiiiie! Så den ska jag fylla i på måndag :) Måste nämnligen få tag i mina gamla lärare för dom ska skriva i också.

Nu ska jag ta det lugnt och försöka få lite värme i detta huset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0