Skiiiiiit kallt!

Äntligen hemma, eller? Det var svårt att lämna A idag, men vi ses snart igen :D
Jag vaknade pigg som en lärka klockan sex, medans A bara låg och inte ville gå upp. För en gång skull så är jag pigg när jag vaknar så tidigt :P
Vi skilldes åt på stadsbussen då han skulle till jobbet och jag vidare till centralen. Och jag måste säga att jag är härdad, jag kan stå ganska bra i stadsbussen nu efter att man har åkt tunnelbana i New York ;) haha!
När jag kom till centralen så var jag ganska orolig för att mitt tåg skulle vara inställt eller nåt eftersom det hade tydligen varit oväder? Men vi har inte haft en snöflinga i helsingborg :S Jag tog allafall ett tidigare tåg och åkte till Lund där jag sedan tog bussen till Tomelilla.
Jag gick till mamma, och Tessan hämtade upp oss och vi körde in till Rusta. Mamma och Tessan köpte en massa mattor :P haha! Och Alicia satt så snällt i vagnen tills jag tog upp henne så att hon fick gå lite, då sprang hon runder på hela Rusta :) Så söt!

Nyvaken och sur :P

 

Sen körde Tessan mig till pappas jobb så att jag kunde ta bilen. Jag kan ju säga att den var innesnöad! Det tog mig säkert en kvart och en tumme för att få bort all snö :P

Jag begav mig till tomelilla för att hämta hem mina små monster, men mamma föreslog att vi skulle fika så vi gick till Cafe Olga. Det var faktiskt ingen hit att fika där, en kopp choklad kostar fan 30spänn :S och mackan vi fick var väl helt okej men inget wow. Nä, tacka gudarna för Bullen & Bönan :) mohaha!


Lite tafatt macka. Kostade fan 46kr för lite sallad, ost och skinka. hmm..

Nu är jag hemma, och det är värsta istiden här! Så jäääävla kallt! Jag tror nästan att det är varmare ute faktiskt. Fy fan! Tur att jag vet hur brännaren funkar :P haha!

Förresten måste jag försöka vara vaken till ikväll också, jag känner redan hur jag börjar bli trött. Och nu är det väldigt frestande att tända en massa ljus och lägga sig under täcket. Nä! Jag måste sysselsätta mig! Kanske shoppa? Jag fick pengar igår ;) mohaha! Nä bara skoja, så mycket fick jag inte så att jag kan shoppa. Det ska gudarna veta.

p.s. nån måste lära sig att stänga brödpåsen, mackorna är snustorra nu (!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0