Tack alla underbara som har grattat mig!

Jag måste ju säga att jag har verkligen kramp i fingrarna nu när jag har svarat alla som har grattat mig på facebook :) Tur att man bara fyller år en gång om året ;)

Familjen och jag gick till Bullen&Bönan för att fika lite, självklart tog jag en bakad potatis med kycklingcurryröra! En favorit om jag får säga mitt :D När vi kom in så såg jag bordet som jag hade bokat med en ballong där det stod "Grattis Pauline", verkligen über gulligt :D (bilden nedanför)
När vi hade fikat där så gick vi hem till Tessan och fikade lite till på mina goda kakor som jag bakade igår :) Vi glömde nästan tårtan så den käkade vi i sista minuten ;)









När jag kom hem så tog jag hand om hundarna sen fixade jag lite käk, det blev mina goda köttbullar som jag gjorde igår ;) mums! Sen hade jag så himla tråkigt, så jag skickade till Benny och frågade om han ville titta på en film (jag tycker inte om att vara själv i detta huset), så jag körde till honom och han blev förvånad när han öppnade dörren. Han trodde jag inte var seriös ;) haha! Vi kollade på "Just my Luck" och den var väl ganska underhållande, typisk tjejfilm.

Nu är jag hemma igen och tänkte att jag skulle sova. Satan va jag är trött! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0