Termometern i munnen

Jag körde en sväng till Oma. Mamma frågade mig om jag ville med, så klart ville jag det :) Jag tog med mig massa kakor, när jag kom dit så var min morbror Conny där och han berömde mina kakor mycket väl :D Alltid lika kul när någon uppskattar mina kakverk :) Sedan kom Tessan och Alicia, som vanligt busade jag med lillan, hon är ju såå söt!
Började känna mig lite krasslig på slutet, febervärk och illamående.. undrar om jag håller på att bli riktigt sjuk. Höll nästan på att somna i stolen :S Sitter nu med febertermometern i munnen och väntar på att den ska bli klar, ... jag har nästan feber :O Hoppas att det inte bli värre, för jag ska jobba på lördag (!) I need money!
Dessutom snöar det som bara den! Jag kan inte se vägen från mitt fönster, ser ut som jag har en vit vägg bakom träden :) hehe.

Hörde precis på radion att svinfluensan är tillbaka! Det är kanske det som ligger och väntar på mig?! Dom sa att det drabbar som har varit utomlands (vilket jag har varit) och ungdomar, (ja jag är fortfarande ung allafall, haha!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0