En snabb fika med Anna



Jag mötte upp Anna i Ystad och vi gick förbi Guldfynd och skrämde skiten ur Carol ;) Vi stod utanför och knackade och när hon såg oss, såg hon ut som bambi som möter en lastbil :P haha! Så vi gick in och snackade lite med henne, men hon kastade ut oss sen när vi inte ville köpa smycken över 10 000kr ;) haha!
Jag och Anna gick till Snuggles och fikade. Jag måste säga att tonfiskröran har blivit äckligare. Alltså den är fortfarande god, men inte lika god som förr. Verkligen synd :/
Det blev en snabb sväng in på H&M också eftersom jag skulle ha lite smink, som om jag inte köpte det i staterna? ;) haha! Just det, kanske skulle uppdatera lite?

Sen körde vi hem till Anna för att överföra lite usa-bilder. Jävlar var många det blev, och ändå fick jag nog bara en fjärdedel :P haha! Det är Kim som lekte kines när vi var där ;) haha! Han fotade allt!

På vägen hem stannade jag till på Ica för att hamstra lite, eftersom det kommer bli värsta snöstormen har dom lovat, så jag måste ha mat hemma. Där slank väl ner lite chips och glass, men jag måste trösta mig med nåt :D haha! Och Lotta, säg till chipschefen att han ska beställa hem lökringar! HAHA! Det är så himla gott :)
När jag kom ut till bilen så var bilen täckt med snö igen, jag tror jag har skrapat framrutan tre gånger idag! Jobbigt :P Det var ganska läskigt att köra från tomelilla och hem. Vädret hade blivit värre, men inte så hemskt att man inte såg ut. Men vindrutetorkarna hjälpte inte ett dugg eftersom dom är kassa! Kanske dax att byta? :P Jag kom hem alla fall.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jaaa....byt torkare, har behövts länge hehe

2010-01-27 @ 19:13:06

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0