Två brunetter kan inte byta framlampa på en opel

Vet ni? Jag är så himla glad att jag kom upp i tid idag. Det känns så jääävla skönt! :D Och gräddet på moset så är solen framme nu också :)

När jag kommer ut till bilen så är hela jävla bilen täckt med frost och is, och pappa tog sönder min billighets-isskrapa som jag köpte på bo ohlsson (behöver jag säga mer?), jag sprang in och tog ett cdfodral, funkar hur bra som helst. Så jag körde in till bilax och köpte en lampa till bilen och en isskrapa!, lite sugen var jag på att fråga Jocce om han ville byta till mig, men jag ångra mig. Jag körde till Linda, körde dessutom åt fel hål. Men landsvägarna mitt ute i ingenting är inget man leker med ;) haha! Jag hittade tillslut och Linda kom utskuttandes på sina kryckor. Vi skulle byta lampan på bilen, det gick sådär. Eller det gick inte alls rättare sagt, jag tror vi kämpade i 20 minuter för att få av lamp-fitte-fanet! Vi ger upp och jag kör henne till bussen. Jag bestämmer mig för att gå in på bilax igen och fråga om dom kan byta lampa till mig, för byta måste jag eftersom den ska besiktigas. När jag kommer in så ler Jocke:orna och jag ber snällt om dom kan hjälpa mig :D Självklart gör Jocke det på två minuter, skapligt irriterande.
Sen körde jag till arbetsförmedlingen, men dom hade lunchstängt och då var klockan ungefär fem över tolv och deom öppna igen klockan ett.. Bajs! Så jag körde och tvättade bilen, ja jag lyxade till det idag faktiskt ;) Bilen var så otroligt skitig att man inte såg att den var svart. Då är den skitig! :P Och jag ska aldrig mer sitta i bilen när jag kör biltvätt. Det var läskigt ;) Jag tycker inte om när stora grejer kommer mot mig och det hördes som att det var nån jordbävning :P


Kändes som Jurassic Park-åkturen på Universal Studios på nytt liksom. haha!

Efter tvätten körde jag till ams igen och fick mitt papper påskrivet, sen körde jag till ica och träffade på Tessan en snabb sväng innan jag skulle gå in :) Syskonfika på torsdag tessan och lotta? När jag postat brevet körde jag till Boan och shoppade lite nödvändigheter, ett linne slank ner i korgen också. Men jag behöver basplagg! Jag har ont om dom. Har nog kommit in i min köksperiod igen, för jag köpte saltkar och kapsylöppnare :P haha! Väldigt bra att ha sen när jag flyttar, plus att dom kostade en tia stycken, så man får passa på :) Säkert skit kassa, men va fan..

En bra sak att ha hemma är nudlar! När man känner sig så där lite småhungrig, men det är lång tid tills det är kvällsmat, kan man liksom koka upp det snabbt och slänga sig i det. Väldigt bekvämt :)
Jag är så jävla uppblåst i min mage, det ser ut som att jag är gravid :O Nej nej nej. Och det hjälper ju inte att man käkar nudlar :P haha!


Ser ni hur uppsvälld magen är? och posen ser ju inte klok ut i heller. Nåja, jag bjuder på den :P haha!

Nu ska jag göra nåt vettigt innan jag ska köra till Simrishamn för att besiktiga bilen.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Exakt därför så kokar man upp ett äg istället o äter det,mättar precis lika mycket som nudlar om inte mer..:D Jag kan tycka att vid 12tiden blir lagom för en fika på B&B,Alicia ska få sin andra vaccin spruta mot svin influensan mellan 9 o 12 o då tänkte jag vara där typ vid 11-11.30 tiden...Sen gå bort till B&B o sätta mig o vänta på er..:D

2010-01-26 @ 15:40:44

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0