Internet helvete.

Jag satt i väntekö i 40minuter hos Tele2, tror ni inte att internetet helvetet funkar när jag väl kommer fram till supporten?! Och självklart när jag lägger på så börjar den klydda igen! Snälla, skjut mig..

Jag kom upp imorse och kom i tid til frissan. Kryss i taket kanske? När klockan ringde halv sju trodde jag att jag skulle dö, jag var så jävla trött att jag inte visste var min röv var. När jag kommer till frissan så säger Emma "Har du precis vaknat?" Nää, syns det eller? :P .. Håret blev alla fall jätte bra, som vanligt :) Så himla skönt att de slitna topparna är veck! Nu återstår bara en liten färgning :) Sen när jag kom hem så sov jag till halv elva, perfekt!

Vet ni vad också? Min fucking spis funkar inte som den ska! Så nu måste jag ringa till hyresvärden och begära en ny! Fan va det är mycket som inte vill som jag vill! Jag blir trött, vet ni det? Detta ger mig gråa hår!

Snart ska jag göra mig iordning för jobb.. kanske ska äta något också. Jag tänkte ju att jag skulle laga lite lunch innan men jag vågar fan inte med den jävla spisen!


Jag hade dödat för lite kaffe, carols jordgubbstårta och goa vänner i solen.

Kommentarer
Postat av: carol

får verkligen ses nån dag snart! puss!!

2010-07-02 @ 23:13:43
URL: http://crolas.webblogg.se/
Postat av: Ellis

Haha frisör helvetet hade jag igår!! de var ju döden!

2010-07-03 @ 01:51:44
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: pappsen

Inte svära så mycket i bloggen!

2010-07-03 @ 14:17:37

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0