Jag är pank nu!

Jag har haft en hel dag med min syster Lotta, det har verkligen varit jätte mysigt :) Vi och Catrin fikade på Bullen & Bönan, kycklingcyrryröran var sluuut! KATASTROF! Så jag fick ta skinkröran, den var god men inte lika god. Sen tog vi tre tjejer en runda till Hälsolinjen, där jag köpte lite kosttillskott. Sen avvikte Catrin hemåt, då jag och lotta begav oss till Boan. Jag kan ju säga att jag är pank nu :P Nä, men nästan. Men jag fick jätte mycket köpt! Bland annat en dammsugare! Så jävla skönt! och jag köpte lite grejer till köket också. Jag har bestämt mig för att det ska se ut som Leila Lindholms kök :D Det är så gulligt juu.
Sen körde vi ut til Ullstorp och skulle köpa blommor. Det blev en stor blomma för mig som jag har satt ute på balkongen, jag tänkte att jag skulle köpa balkonglådor. Men efter shoppningen på boan så avstod jag.
Efter det körde vi till Ica och köpte lite mat. Det är första gången jag lagar mat i mitt kök :D och Lotta fick ta del av det också. Så fort vi kom in i lägenheten började hon rensa i mitt fönster, för mycket saker helt enkelt. Sen började hon klaga på kartongerna på balkongen, så vi tog ner dom i förrådet. Som förresten såg ut som i filmen Hustle! Skiiit läskigt!! Kommer nog aldrig gå ner där igen! Och jag satte upp en tvätt-tid också, så att jag kan lära mig hur man tvättar i ett hyreshus, för det har jag ju aldrig gjort för.. *not*

Nu ska jag lägga mig i sängen tänkte jag. Det blir jobb imorron, heeela dagen. Jag hoppas på lite folk, det ska ju vara fint väder imorron så jag hoppas att de flesta går till stranden ;) mohaha!

p.s. Jag kan inte lägga in bilder för att jag hittar inte sladden till mobilen. Väldigt tråkigt :(

Kommentarer
Postat av: pappsen

Skicka bilderna som mms till din mejl, o sen kan du ju sätta in dom därifrån...ett tips bara

2010-07-07 @ 00:28:39
Postat av: Anna

Gaaahh...Gulligt!!!

2010-07-07 @ 10:44:53

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0