Vilken varm dag!

Tro det eller ej, men jag hittade till Kulla igår. Lotta tvingade med mig :P Där va ganska mycket folk och några kända ansikten också :) Innan vi drog till Kulla så käkade vi lite hos Lotta och tog ett glas vin, vi beställde hem mat från Maritza och jag kan lova att min och Amandas nötbit kunde man döda med, inget jag skulle rekomendera. Väl på kulla tog jag det väldigt lugnt, eller det gjorde vi alla tre eftersom vi skulle jobba imorron :P Men jag var inte så dricksugen, det var ju så himla varmt där också :S Men trevligt hade vi alla fall!

Idag blev det några timmars jobb, det är så hiiimla varmt idag så vi stod rakt upp och svettades, och inte kom där några gäster (dom flesta är väl på stranden) men skönt för oss, för vi hade väl druknat i vårt eget svett annars :P
Efter jobbet så körde jag för att handla. Jag var så ekonomisk idag så att jag handlade på Willys, jag till och med var så ekonomisk så att jag köpte en hel bal med toalettpapper för 59.90! Helt otroligt :)

Nu funderar jag på vad jag ska göra ikväll.. Det lutar åt ett kvällsdopp i gyllebo ;) Jag hörde att vattnet var varmt där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0