Bästa dygnet hittills.

Sorry för dålig uppdatering, men jag har inte varit vid en dator :P

Igår blev det tidig jobb, började redan klockan tio. Ganska kämpigt, men det gick bra :) Anna var snäll och lät mig gå lite tidigare så att jag hann att förfesta lite innan valla.
Självklart var där riktigt bra ös hos Lotta och Baz. Jag gjorde mig iordning på rekordtid :P Både jag och Lotta va skit snygga! Men självklart glömde vi fota (!) vi fotade inte på hela kvällen, shame on us! Men vi hade så jävla roligt att vi inte tänkte på det.  hehe.
Vid tolv tiden åkte vi till Tingvalla, vi hade rajs i kön ;) haha! Väl inne på tingvalla så sprang vi direkt till baren och beställde var sin tequila rose (det är standard), sen va det fullt ös hela tiden. Jag och Lotta släppte verkligen loss och vi hade verkligen askul! Självklart trillade jag på dansgolvet och drog lotta med mig. haha! Om man trillar så har man roligt, för då är man tillräckligt full ;) haha! Skämt och sido.
Jag vill även fråga vem tjejen med den stora hatten var?! På något sätt får hon mig att ramla och jag skrapar upp mitt knä! Arg som ett bi släppade jag med Lotta till toan och säger "Jag blöder!" och alla skingrar sig. Jag satt på toalettstolen och kved om mitt stackars knä! Men sen när jag kom ut igen så var det bortglömt :P haha!
Jag skulle kunna skriva en hel novell om kvällen. Men jag kan säga att jag hade verkligen skit roligt, och jag hoppas att ni andra som var där också hade det :) Det är verkligen sorligt att det ska läggas ner..

Idag har jag och lotta verkligen varit sega.. För det första så vaknade vi redan vid tio tiden, och jag kunde verkligen inte somna om. Jag hatar när det händer :P det tog oss två timmar att göra oss iordning :P haha! Halv fyra var vi ute på jakt efter mat. Det blev Bertilsmat, jag var verkligen inte i tillstånd att köra bil. Annars är ju svampagrillen standard. Så det blev hamburgare, pommes och lökringar. Vi var verkligen yra och hade beslutsångest. Hon som servade oss blev nog ganska trött :P haha! Men sen fick jag påminna henne om våra lökringar som hon glömde. Efter det så tog vi en lång promenad, eller den kändes lång eftersom vi gick i snigelfart :P Vi gick vid kolonierna eftersom det är nära där jag ska bo, där är ju verkligen jätte mysigt. Perfekt att gå promenader där med Izzi :D Efter det så gick vi och köpte glass på torget, eller jag rättare sagt. Blev så himla sugen :) Så satte vi oss och njöt av solen, helt plötsligt kör Tessan och Alicia förbi och stannar. Efter att ha suttit och snackat en stund, köpt vatten så bestämde vi oss för att äta på thairesturangen. Det var verkligen jätte gott! Det blev tre små rätter och jag kämpade med att äta upp allt, hade ju käkat tre timmar tidigare :P Men jag älskar deras mat, så det gjorde inget :D Det var så himla mysigt att bara göra nån sån spontan grej, och det kommer säkert bli fler såna sen när jag har flyttat in till byn, det är ju mycket lättare att göra det då.
Sen släppte Tessan av mig och Lotta på Ica, jag ville ha lite gott ;) hehe. Så gick vi hem till henne och tittade på tv, och käkade snask. Denna dagen har bara gått ut på att äta tycker jag, men mat är gott! :D Jag älskar mat. Food made this body ;)

Nu är jag alla fall hemma och ska alldeles strax sova tänkte jag. Det blir lite äventyr imorron med tjejerna :) Tänkte också att jag skulle vaska av bilen om jag hinner. Det är ju satan va insekterna dras till min bild! Uuurk..


Roligaste bilden :P Jag ser ut som ett helt hus och Lottas huvud är mini-mini :P


Kommentarer
Postat av: Therese

Ha ha ha ha vilken rolig "skugg" bild på dig o Lotta...:DPuss

2010-06-07 @ 22:02:48
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0