Börja inte nu! ;)

Nu är jag hemma :) Jag tänkte att jag skulle ta tåget hem inatt, men vi tjejer hade så trevligt att vi bestämde oss för att jag skulle övernatta hos Carol :)
Jag tog tåget in till Anna igårkväll och vi gick ner till Regementet och beställde hem lite mat. Gottinamnam :D Sen sprang vi ner till Kingan och beställde varsin saft och inväntade de andra töserna. Det var ju Fotboll på tv också så där var några nördar som kom dit för att titta och dricka öl ;) Vi var inte nån av dom alla fall! haha!
Vid midnatt (då mitt tåg egentligen skulle gå hem), så blev vi lite syltna, men inget hade öppet! Okej, öpkiosken hade inte öppet, och vi orkade inte gå nånstans. Till våran stora förvåning var Anna inte sylten, jag tror att hon börjar bli lite sjuk :P hehe.
Vid ett tiden så begav vi alla oss hem. När vi väl väl hemma hos Carol så skulle hon vara tyst för att David låg och sov, men hon förde nog mest oväsen än vad tyst ;) haha, stackars david.
Idag så tog jag tolv tåget hem, jag fick springa till tåget för att jag vaknade så jävla sent. Tjugo i tolv vaknade jag för sista gången och klä på mig snabbt. Precis när jag kom till bommarna så började de gå ner, men jag hann över och tåget kom precis när jag tog biljetten, så lite stressad blev jag. Men jag kom på tåget alla fall :)

Det var ju satan va jag nyser hela tiden, och näsan är lite täppt! Va fan! :O
Nåja, ska väl fixa lite käk, sen blir det jobb.. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0