Damn you sun!

Jag och Anna har varit på sol-jakt idag. Vi har varit nästan hela österlen :P Först Ystad, sen Kåseberga, sen löderupsstrandbad och till sist Norrekås där det var varmast :P Snacka om vilket dag, när vi kom till Norrekås så var vi så jävla trötta och ville bara sola, vi hittade en liten sketen strand och hittade den brantaste kullen med lä, självklart så var solen på andra sidan så vi fick ligga med huvudet ner.. Som tur hittade jag ett annat ställe med mindre lutning :) Men roligt hade vi åt det alla fall!









Det var den "stranden".. självklart är korsord och solskyddskräm två viktiga saker, och vatten så klart :D och musik! Okej, det blev många grejer.. men man måste vara beredd när man åker till stranden :) hehe.

Nu tänkte jag att jag skulle försöka sova. Jag har varit uppe sen halv sju imorse, så det börjar bli tid att sova. Tänkte att jag skulle gå upp i nåt så nära tid imorron, har några ärenden till Tomelilla och så ska jag packa lite. Det är bara 10dagar kvar! Jag ska ringa vaktmästaren imorron, och så ska jag börja jobba på eftermiddagen/kvällen. Tiden går undan.. pappa är på mig hela tiden att jag inte ska lata mig ;) haha! Jag kan inte hjälpa det, det ligger i min natur att vara lite lat. haha!
Nåja, Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0