En lugn dag på jobbet

Jag hade en otrolig lugn och stillsam kväll på jobbet.. Eller ja, vi hade en bokad fyra som kom klockan sju, och that's it. Lönt att ha öppet ? Nåja, jag klagar inte eftersom jag får lön. hehe. Fick dessutom med mig massa bullar och en bit jordgubbstårta hem :) Så, jag klagar inte!
Nu är jag hemma alla fall.. Imorron blir det jobb, sen fira midsommar med tjejerna :) Jag kom på att jag har de flesta kläderna i lägenheten, så jag vet inte vad jag ska ha på mig :S Får väl rota fram något ..

Kanske ska berätta om min dag.. Det har ju verkligen varit jäääätte varmt idag, och jag ångrar lite att jag inte stack till stranden och solade lite :( Men alla fall så körde jag, mamma, Tessan och Alicia till Sjöbo. Vi bestämde oss för att käka lite lunch och det blev lite kinamat, eller ja, inte lite :D haha! Man ska passa på att äta mycket när det är buffé :D Käkade ju tre portioner, schiesse vad jag rullade sen till bilen.. Mamma och Tessan mesade och käkade bara  två ;) haha! Dock var maten lite smaklös tyckte vi, men det var ganska gott ändå :D I slutet upptäckte jag att där fanns jordnötsås, jag bara äääälskar det! Så jag tvingade i mig en spett och lite jordnötsås ;)
Efter det så körde vi till Jysk och inhandla lite saker. Självklart så glömde jag mitt torkställ och gardinstängerna i en av gångarna, så dom fick jag aldrig köpt :( Så jag ska nog dit imorron och köpa det. Eftersom det är 50% rea på gardintillbehör :D Nåja..
Sen körde vi mot Tomelilla igen och jag lämnade av lite lådor i lägenheten, min lägenhet. Jag har nog inte fattat det än :) Herre gud, jag kommer gråta på söndag när jag ska sova där :P haha! Alla fall, sen körde jag hem och gjorde mig iordning och körde till jobbet.

Nu ska jag leta fram lite kläder som jag kan ha på mig imorron, jag har inte bestämt mig för om jag ska köra eller dricka imorron, tågen går hem klockan tio, och sova hos någon när jag ska jobba.. hmm, vet inte. Nåja, sen blir det sängen. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Du missade att jag faktiskt åt 3 portioner oxå...spara ju de friterade räkorna o sötsura såsen till sist...vilket e mina favoriter :)...har inte ätit något sen dess...jag har varit mätt sen dess :)))...men gott va det!! :)...pusspuss

2010-06-25 @ 00:30:03
URL: http://labella66.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0