God morgon

Nu kan jag verkligen mena god morgon, solen skiner och klockan är snart nio på morgonen! Jag har börjat med att vakna tio i åtta, samma tid varje morgon. Jag sätter väckarklockan på nio, men det behövs ju inte :) Jag låg och kelade lite med snuttan i sängen. Alla djur älskar just detta rummet, det har alltid varit så :)
Som sagt, det är skinande sol och inte ett enda moln på himlen! Dock blåser det nog ganska bra om jag tittar ut på träden. Men skit i det! Bara solen är framme :D En sån här dag ska man verkligen inte sitta inne och fisa alla fall! Eller packa för att man flyttar om en månad.. Näää! Jag behöver solen :D
Jag tänkte att jag skulle in till Ystad idag och shoppa lite. Bland annat en ny bäddmadrass (denna som jag har nu är helt jävla kisskassvärdelös, får otroligt ont i ryggen) och så hittade jag ett skit billigt utemöbelset som jag tänkte ha på min balkong. Det kommer bli hur sött som helst :) Sen blir det en runda ner i stan för jag måste hitta en outfit till lördag, eftersom alla jävla kläder är för stora för mig (!) Och självklart när jag vill ha med sällskap av mina vänner, så jobbar alla (alla två menar jag då, hehe.)
Jag tänkte på det, jag mådde som allra bäst när jag var i usa, i NY. Jag och Anna vaknade runt sju-åtta tiden, mornade oss lite (en kvart sen fick man fantamig gå upp, haha!), gick ner och käkade frukost. Duschade och chillade framför Cartoon Network hela förmiddagen medans man gjorde sig iordning. Sen hoppades man på att killarna också var klara, sen stack man till Time Sqaure och roade sig hela dagen. Vi gick ju otroligt mycket, säkert flera mil om dagen :) Otroligt skönt. Så vill jag ha det igen! Och det verkar som att jag får det lite nu när jag vaknade tio i åtta varje morgon :P hehe.

Nä, nu ska jag duscha. Sen blir det lite frukost :)


Jag på Time Sqaure.


Time Sqaure



Time Sqaure


Precis kommit till NY, vi tar taxi till hotellet (han försökte blåsa oss också) Jag höll på att kissa på mig när vi körde på denna bron! Vägen var skit smal, långt ner till marken och han körde som att han hade stulit bilen!


Första kvällen på hotellet och Kim spiller sin öl på sina byxor ;)

Nu måste jag verkligen duscha, tiden bara rinner iväg märker jag. Det tog fan tre kvart att skriva detta inlägget :P haha!

Kommentarer
Postat av: Carol

haha! du erkänner att jag är en av dina två vänner! ho ho ho :D ... i knew it all along... men oroa dig inte, jag slutar snart!

2010-06-02 @ 11:14:12
URL: http://crolas.webblogg.se/
Postat av: chanette

avis. jaaaaaaaaaaaaaa det e jag

2010-06-05 @ 20:18:18
URL: http://darkbarbie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0