God natt!

Jag körde till Carol och åt lite tårta hos henne, hon fyllde ju år! Vi satt ute i solen och stekte, supergod jordgubbstårta förresten! Corre blev helt i extas :P haha! Det var verkligen jätte mysigt att sitta där i solen och dricka kaffe och snacka skit. Det måste vi göra om tjejer! Carol blev vääldigt glad för min present också, hon fick en potatisskalare (alltså sån som skalar många samtidigt), hon verkligen hatar att skala potatis för hand, (jag tror bara att hon är lat, haha!) och så köpte jag med en Lyckliga lotta till henne, hon är ju en blomfantast i smyg. Sscch!

Det blev väldigt få timmar för mig på jobbet idag. Vi skulle egentligen ha ett stort sällskap på över 30stycken, dom hade förbeställt mat och dom skulle ha fördrink också. Efter att vi hade väntat på dom i tre kvart så ringde chefen till dom, "Nej, vi har ringt och avbokat det" VA?! Ingen av oss har pratat med dom! Så det var bara att acceptera och gilla läget..
Så det blev en tidig kväll för oss, vi slutade redan halv nio. Så jag och Anna körde hem till henne, bytade om, sen gick vi en lång promenad. Det var så himla mysigt, och det var ju ganska varmt. Ja mot slutet blev det lite kyligare och vi blev så jävla pissinödiga :P haha!
Imorron blir det jobb, börjar redan klockan tio. Hur ska jag orka med Tingvalla sen? :P Det blir säkert ett tio timmarspass, det ska fan bli myyycket kaffe om jag ska orka natten sen ;) shiit. Nåja, tur att man kan sova ut på söndagen ;) Jag hoppas verkligen att gästerna är schyssta och går hem nåt så nära i tid, så jag hinner få i mig lite alkohol INNAN jag kommer till tingvalla :P
Men som sagt, nu måste jag fan sova! Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0