Jag har namnsdag idag! .. nästan.

Jag glömmer nuförtiden att det är min namnsdag, det är många år då jag har kommit på det några dagar senare :P hehe. Men okej, det står faktiskt PaulinA i almenackan, men vi har alltid firat det som min namnsdag, eftersom jag är typ den enda i familjen som isåfall inte skulle ha en namnsdag :) (?)
Så Grattis till mig ! :D hehe.

Jag har precis varit i Tomelilla och hämtat ut mitt mobila bredband, så nu är det klart :D Jag bokade också även en klipptid. Kvart över åtta på morgonen ! Men eftersom jag inte vet när jag ska jobba så är det lika bra att jag tar det innan jag börjar jobba isåfall, men kvart över åtta är kanske liiite tidigt.. Jag kommer sitta i stolen och somna :P

Jag ringde också vaktmästaren. Han började med "Du skulle ringt mig igår" Say what? Det har ingen infomerat mig om, det stod i brevet att jag skulle ringa honom någon vecka före inflytten. Men alla fall, så säger han att lägenheten har stått klar och städat i 1½ vecka, så jag kunde i princip flyttat in när jag ville nu. Imorron ska jag in dit och få min nyckel :D Så underbart! Nu börjar det verkligen hända grejer :D Så då kan jag i lugn och ro flytta in mina grejer när jag har tid. Hur lovley är inte det?

Nu ska jag duscha, fixa lite mat och kanske packa lite till. Snart är jag klar med packningen, mitt rum ser tom ut.. eller städad ;) hehe!


Kommentarer
Postat av: Ellis

Porrig bild! :D

2010-06-24 @ 00:44:27
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0