Lycka :)

Jag har fått tillbaka hyreskontraktet igen :) Nu är det på riktigt, jag har fortfarande inte fattat det. Jag har en lägenhet! *wiiie* Jag ska ringa till vaktmästaren nån vecka innan och få nycklarna, alltså nästa vecka då :O Då kan jag lika bra fråga om om målningen. Guuud, jag ska flyyyytttaaaa! :O :D

Jag har haft en jätte mysig dag med Marre också. Jag körde till hennes jobb, för hon var där och skrev på lönepapperna. Sen körde vi till Ystad, fikade på Snuggles, eller ja.. käkade frukost :) Jag gav mig på tonfiskröran även om jag tyckte sist att den var äcklig. Men denna gången var den god :D Tror att den var lite gammal sist .. hehe. Sen gick vi lite i stan, det blev lite shopping på H&M (jag måste verkligen sluta shoppa nu), men jag köpte bara nödvändigheter, och en sak till min systerson Kewin, jag kunde inte låta bli ;) Sen körde vi till Marres jobb igen och drack lite kaffe.

Jag har precis målat mina naglar blåa, jag vet inte om jag ska tycka om det är snyggt eller inte.. eller om det är passar sig i jobbet. Men nu är det alla fall på, så det är det :)

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Ciao!

Kommentarer
Postat av: appsen

jaaaa.....grattis!!!

2010-06-16 @ 19:09:54

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0