Lycka :)

Guuud va detvar svårt att gå upp imorse, men jag kom upp allafall. och jag kom i tid :) Det gick bra hos logopeden, jag lämnade tillbaka min speecheasy pga att jag inte tycker att jag behöver den längre. Jag fick svart på vitt att min stamning och min uppfattning om min stamning har förbättrats, jag gjorde ett "test" hos min logoped innan jag fick speecheasyn och jag gjorde samma test idag, och då visade sig att min syn och känsla var mycket bättre. Och det är sant, jag ser inte min stamning som ett jätte stort problem längre. Visst att jag tycker att den kan vara jobbig ibland, men jag kan leva med det :)

Efter det besöket körde jag till Nova lund, där var värsta rean överallt! Verkligen rena drömmen för mig.. men jag var inte på jätte stort humör, jag tänkte att jag skulle handla lite grejer på Indiska, men där var inget roligt :S Så det blev två tröjor på Gina Tricot istället. Jag käkade lunch där också, bakad potatis med rostbiff&pepparrots röra. Verkligen supergod! :D Kändes lite sorligt att sitta där själv, men skönt på samma gång :)
Sen blev jag så trött och trött på att gå där, så jag körde hemmåt. När jag kommer till Sjöbo blev jag så trött att jag stannade till vid kanten och la mig en stund. Det var verkligen skit skönt! Sov i en timme cirka :) Sen ringde jag till vaktmästaren och bestämde möte med honom, så när jag kom till tomelilla så körde jag direkt dit och fick nycklarna (!) Vilken jävla lycka :)

Sen körde jag direkt till lägenheten, möttes av världens största hög av reklam vid dörren. Min reklam. Och så tittade jag runt där lite till, jag upptäckte närmare att spisen är mini (tre plattor) och från artonhundrafrösihjäl.. Jag ska göra sönder den så att jag får en ny ;) haha! Skämt och sido. Jag tycker att spisen är det viktigaste, eftersom jag älskar att laga mat :)

När jag var klar där så gick jag över till Therese (som bor över vägen typ) och snacka lite med henne och mamma. Jag ringde till vaktmästaren ännu en gång och frågade om betalning när jag målar om, naturligtvis får jag betala det själv, så jag har bestämt mig för att bara måla om hallen, som har den största behovet av det! Plus att det blir billigast så ;)

Sen körde jag hem igen och fråga min bror om han ville hjälpa mig att flytta lite grejer, och för en gång skull ville han det :D Så vi fick en del gjort alla fall, nu är det nästan bara dom tunga grejerna kvar, två lådor med köksgrejer och lite tavlor.. och mina kläder. Okej det var lite mer ;) Men sen är jag ready to move.
Det är lite läskigt att allt har gått så bra, från allra första början. Jag menar, får jag verkligen den lyckan? Jag måste nypa mig i armen och kolla så att jag inte drömmer.
Vi hann med tre runder med full bil, så det var rätt mycket vi tog ändå :) Men det känns skönt, slipper jag tänka på det :) Jag kom på också att jag har massa jävla vinglas som jag fick av jobbet, dom ska ju också med! :O Så okej, där är en del kvar :) Men jag kan ta en runda imorron också ju, pappa och bea ska hämta en soffa imorron till mig. En röd Ektorps som bea hittade på blocket för en billig peng, kan ju inte blir bättre! Allting börjar falla på plats :)

Nu ska jag småfixa lite tänkte jag, och fixa mitt mobila bredband :) Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anna

Fan vad kul för dig! :) Lycka till med flytten! du får hojta till om det är något:)

2010-06-23 @ 21:22:12
Postat av: Pauline

Tack :D Ja, jag "gauler" om det är nåt ;)

2010-06-23 @ 22:10:53
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0