Monster som springer över vägen

Det blev lite jobb idag också, hade ett stort sällskap och där va en oförskämd gubbe som inte visste hur man betedde sig ute. Väldigt sorligt! Vi servitriser tar inte hur mycket skit som helst! Punkt slut.
Sen körde jag hem och duschade, och snabbt in till Ystad igen för att käka med Anna och hennes kompis Corre. Det blev på Pizzeria Regementet där dom har jätte god mat :) När jag fick min mat så kom jag på att jag hade ätit det en gång innan, men det gjorde inget för det var gott så ;) Efter det blev det en runda till Kingan, jag "syppte" inte till det eftersom jag körde. Men trevligt hade vi alla fall! Carol kom också, den lilla grisen fyller år imorron. Hela 21år! Gammal skata ;) haha! Nä skämtar gumman.
När jag körde hem ser jag två varelser som springer över vägen (!) Jag tänkte "vad fan var det?!", en brun gris med massa hår! Men jag kom på att det är ju vildsvin . haha! Tur att jag inte krockade med dom, för då hade bilen lika bra skrotas, dom är ju hårda som sten!

Nåja, nu tänkte jag sova. Full rulle imorron, en snabb vända till boan och köpa strumpbyxor (kom på att svarta strumpbyxor till svartklänning och svarta skor kan bli för mycket svart) sen ska jag hem till Carol och fira henne lite snabbt innan jobbet. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0