Nu verkar det att funka

Nu har mitt internet funkar i hela tre kvart, och det verkar nog som att det ska funk en stund till :) Va skönt! Tack Tele2 för att ni läser min blogg och hjälper mig! Att ringa till er tar hundra år eftersom där är lång kötid :(

Jag har jobbat hela dagen idag, men det gick bra. Hade inte så fasligt mycket folk, men jag hade att göra hela tiden ändå. Skönt :)
När jag slutade så ringde jag till mamma för hon hade Izzi, men hon sa att hon var hos Therese och att dom hade lämnat izzi i lägenheten, så jag gick snabbt till Therese och fick min nyckel genom fönstret. När jag kommer hem så märker jag att inte Izzi möter mig i dörren, vilket hon alltid gör. Jag kallade på henne och letade i hela lägenheten och paniken ökade och ökade. Till sist ringde jag Tessan, "VAR FAN ÄR MIN HUND???!" Och då fnissade Tessan och sa att hon var hos dom (jag hade ju inte sett henne eftersom jag bara var utanför) och så sa hon att dom ville att jag skulle se först att dom hade fixat i min lägenhet. Mamma och Tessan har alltså packat upp det mesta och ställt iordning, verkligen jätte snällt av dom! En sten föll ner från mina axlar! Nu ser det verkligen hemtrevligt ut. När jag hade andats ut så fick jag verkligen se att lägenheten såg jätte fin ut och den såg ut som min, en härlig känsla. Jag har tänt en massa värmeljus nu i lägenheten så det doftar vanilj :)

Nu måste jag avrunda här, har en känsla att jag snart blir utkasta från nätet.. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0