Hemma igen från mini-shopping-rundan med Lotta

Det var jätte mysigt att träffa Lotta igen, det var faktiskt länge sen vi umgicks :) Det blev en runda in på H&M där jag hittade två tröjor och smink :) Sen gick vi en runda in på Lindex där jag hittade ett par leggings, har varit i behov av ett par nya. Jag hatar verkligen att gå i jeans, det är stelt och jag ser tjockare ut då, måste bara tillägga att jag har gått upp två kilo. KATASTROF! Efter det besöket så tänkte vi fika på EH, men där va så jävla fullt så vi bestämde oss för att käka på Max, jag tycker verkligen inte om det stället. Direkt när vi kommer in rå-glor alla fjortisar på en, och jag munnen kan inte vara stängd "Det var ju satan va dom kan glo" sa jag :P haha! Vi kan inte hjälpa att vi är snygga ;) mohaha!
När vi var mätta och tunga i magen så gick vi till systemet och köpte lite gottis till drinkkvällen :) mums mums!
Snacka om att Lotta var nojig när vi skulle ta tåget hem, "tänk om det är det tåget vi ska på? eller det? eller det där borta?" haha! :D

Nu ska jag ta det lugnt, jag blev skit trött efter måltiden på Max, kanske fick lite Valium i min burgare? :P Jag visar mina köp senare :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0