Kvällens bravader

Jag körde in till banken för att ta ut lite pengar (att jag inte fick reda på det innan), sen körde jag in till Willys i Ystad och köpte lite mat, egentligen ingenting av det jag skulle ha, för det ena va slut och det andra glömde jag. Naturligtvis! Jag tycker inte om Willys egentligen...
Sen körde jag till Carol och tog en snabb kaffe med henne, hann att dricka en halv kopp, sen var vi tvugna att köra för hon skulle iväg. Men det var roligt den lilla stunden alla fall :D It's not you, it's me. haha!
När jag kom hem igen så fick jag telefonsamtalet av morfar som verkligen gjorde min kväll :) Sen satte jag igång med att göra lite schnitzlar med ris och b-sås. Det är så jävla tråkigt att Knorr's pulver bearniesås inte smakar något!

Nu tänkte jag att jag skulle gå lägga mig faktiskt, min förkylning har lagt sig på stämbanden, så snart hörs jag väl som Arnold Schwartzneger ;) Yiiaaah!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Jag gillar WIllys på något sätt, de har alltid det jag vill ha - hos oss här iallafall.



Ica däremot har möblerat om allt så de skit jobbigt för mig med taskigt lokalsinne att hitta! Så surt jag älskade Ica innan!



sv: Jamen man känner sig mycket kryare med smink, kallar de för sminka sig frisk metoden haha

2010-03-19 @ 01:31:12
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg tjejen!!!

besök gärna mina bloggar och kommentera ;



http://clothesbyee.blogg.se

http://emelielindahl.blogg.se

2010-03-19 @ 17:20:30

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0