Påsk pyssel

Jag stack iväg igår för att besöka ett sexparty med min vännina Marre, som ägde rum hos hennes lillasyster. Alla var jätte trevliga och runda om fötterna när jag kom (jag kom efter maten, ovanligt? :P haha!) När väl tjejen kom med sexleksakerna blev alla småflickorna fnittriga. Tjejen som höll i det frågade "Är det någon som har varit på ett sexparty förr?" Jag och nån till svarade ja och då säger tjejen "Okej, nån är erfaren och resten är oskulder" Snacka om torr humor ;)
Vid halvtolv tiden var alla sega (eller ja, dom flesta) och nån låg i soffan och hade däckat, värden rättare sagt :P Så jag och Marre stack in till Ystad en sväng som gamla tider, ibland saknar man det faktiskt. Det blev ett besök på McDonalds, där vi stod i minst en kvart och försökte bestämma oss för vad vi skulle käka :P Sen kom lite kompisar till Marre som vi stod och snacka med, och efter det så begav vi oss hemåt.


Ganska dålig bild, men Marre hade bara en kjol på sig utan strumpbyxor och frös och bena, så hon fick låna hundarnas filt ;) haha!

Idag så har jag jobbat, jag kan inte påstå att vi hade full rulle precis. Men det blev alla fall lite påskpyssel och där kom ett par gäster.

Nu ska jag ta det lugnt tänkte jag, sov som en jävla hosa (strumpa på rikssvenska) inatt. Som alla andra nätter också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0