Vänta med sex till äktenskapet?

Jag skulle ärligttalat säga att jag hade gärna väntat med min sexdebut, jag var alldeles för ung och jag hade gärna väntat ett antal år till. Men som min farmor brukar säga "Man ska pröva sig fram!"

Men det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Jag diskuterar med min vän om när man ska ha sex första gången med killen man träffar? Hur lång tid ska man vänta, och hur lång tid är lång tid? Jag har både erfarenhet av att vänta och "inte vänta". Jag tycker att har man personkemi och man trivs med varandra så go for it. Folk som säger att sexet inte har betydelse i ett förhållande har absolut inte fått ett rejällt "samlag", för ärligt så måste man både klicka i sängen och på andra plan :P

msn-konversation
Jag: Jo, men herre gud.. ett år är för lång tid, en-två månader är okej. Längre än så är bara plågeri.. Tänk om sexet är dåligt, då har man slösat ett helt jävla år.
Vän: neee men har man umgåtts ett helt år utan att ha sex då har man ju verkligen tyckt om att vara med den personen.

Vad tycker ni? Ska man köra 3dejts-regeln eller vänta så länge det går?

 


Kommentarer
Postat av: bea

jag tycker definitivt att du skall vänta ett år *S.



Helt ärligt så skall man vänta så länge man själv har lust till att vänta. Men det e bra att vänta tills man e helt trygg med personen i fråga =)



2010-03-23 @ 23:10:49
Postat av: Pauline

Jag tycker att om man trivs med personen och man har personkemi så har "nöden" ingen lag. Bara det känns rätt för båda parterna :)

2010-03-23 @ 23:14:57
Postat av: bea

helt riktigt och sant håller med och nickar =)

2010-03-23 @ 23:28:39
Postat av: pappsen!

Har du nån syster jag inte vet om???

2010-03-24 @ 09:40:59
Postat av: Carol

Jag tycker man väntar tills man kan vara avslappnade i sin tillvaro, så att man slipper onödig spänning efteråt.. Sen om det är efter tre veckor eller tre månader spelar ingen roll! Ett år är dock för mycket, man måste se om man tänder på varandra med eller om man faktiskt bara är goda vänner...

2010-03-24 @ 09:42:30
URL: http://crolas.blogg.se/
Postat av: Pauline

Jag håller med dig Carol, om man väntar för länge är det att man är kanske goda vänner istället för älskare!



Nej pappa, jag har ingen syster du inte vet om :P

2010-03-24 @ 10:55:41
Postat av: L8

Jag tycker man ska vänta tills det känns rätt för båda. Det kan dröja 1 vecka eller 1 år, det kvittar! Man ska inte hasta in i det. Tycker man riktigt mycket om varandra så kvittar sexet. Där finns så mycket mer man kan göra tillsammans än just sex.

2010-03-24 @ 11:01:18
URL: http://hurttottelott.blogg.se/
Postat av: L8

Sv: Jag menade att man kunde göra andra grejer än penetrationssex alltså petting och sånt. Jag håller fullständigt med dig. Tänder man inte på varandra är man bara kompisar.

2010-03-24 @ 12:30:01
URL: http://hurttottelott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0