En eftermiddag med Lotta

Jag somnade naturligtvis när jag kom hem, orkade inte ens klä av mig kläderna. Så när jag vaknade hade jag märken från varenda kant och söm :P haha! Och varm var jag, men så guda skönt! Jag kom hem kvart över nio, jag missade min avfart hem så jag hamnade naturligtvis i Malmö, men jag hittade vägen ut igen som tur va. I svedala var jag så jävla hungrig så jag tänkte ta en macka på McD, men dom öppna inte förrän nio (?) om jag nu tittade rätt. Så jag fick ta en dyr jävla macka på Statoil, det blev en BLT (minnen från usa, synd att det inte var från subway) Efter mackan blev jag ännu tröttare, men jag kämpade med att hålla mig vaken ända hem..

Sen sov jag en stund, sen fick jag stressa och göra mig iordning eftersom jag skulle luncha med Lotta. Det blev att vi körde till Nova Lund :) Det var ju så länge sen. Vi åt på vårt vanliga ställe, vi brukar alltid ta bakadpotatis, men idag så tänkte vi ta nåt annat. Fläskesteg med skysås och stekt potatis, skit gott tänkte vi! När vi beställer så är det slut! Så vi fick nöja oss med köttbullar :/
Jag blev så himla besviken också! Där var absolut ingenting att köpa! Okej, jag hittade vad jag hade tänkt mig, nämnligen underkläder. Men annars var där ingenting! Ja jag köpte också lite smått och gott ändå. :) Kan ju inte låta bli, hehe. Men jag hade nog satt min snåla sida till också, som Lotta påminde om mig hela tiden! Hon tycker att ett linne för 200kr inte är dyrt, medans jag tycker att det är rena rånet. Det tycker jag verkligen! Jag kan för fan sy ett själv billigare :P haha! Man kanske skulle göra det?
Efter vårt besök i lund begav vi oss till Tomelilla för att äta lite mjukglass, btw min första mjukglass iår! Lika god som vanligt :) Mums! Självklart blev det nötter med vitchoklad!

Äntligen har jag hittat min sladd till mobilen så att jag kan lägga in mina bilder :)


Jag prövade beas glasögon för nån vecka sen, vad tycker ni? :)

Kommentarer
Postat av: Susse

Du passa riktigt bra i dem glasögonen! önskar jag också gjorde det

2010-05-06 @ 10:02:11
URL: http://moonwaalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0