En tidig kväll trots allt

Ja, då var denna arbetsdag avklarad. Det blev en tidig kväll :) Vi hade bröllop, så vi trodde att de skulle bege sig lite innan midnatt, men nej då. Halv nio var alla borta i princip :) Ganska skönt eftersom vi kände oss lite halvdöda ändå. Vi skulle egentligen tittat på film, men vi sket på det.
Dessutom råkade jag tappa en hel bricka med kaffekoppar på golvet så det blev världens krasch! Lite pinsamt måste jag säga, men det var bara att städa upp det ;) Typiskt mig att vara så klumpig.
Precis innan vi skulle gå så frågar min chef om jag kan komma imorron och jobba också. När jag egentligen skulle vara ledig, men det gör inte mig något. I need the money :)

Två militär män kom in till oss också, ville prata. Så frågar dom oss när vi stänger idag, jag trodde att dom skulle äta så jag sa att vi har abonnerat idag, så säger han "Men det var inte det jag frågade", så fattade jag och sa att vi stänger när gästerna går hem, då berättar dom att det är ju militärövningar här nere i skåne och just nu är dom runt om oss *iii* och att dom ska börja skjuta vid midnatt. Stackars vår chef som bor mitt i allt detta :P haha!
Igår gick där förbi två militärmän, självklart stod jag och Anna klistrade i fönstret och dom vinkade, jag vinkade tillbaka och vi blev röda som tomater och fnittrade iväg :p haha!
Idag kom där in två militärmän och ville äta. Jag och Anna blev helt stirriga när vi såg att dom närmade sig dörren, varför blir man så bara för att det är militären? :P

Nu sitter jag och dricker ett glas vin, jag frågade Anna på msn om man var alkolist om man drack vin i sängen och hade flaskan bredvid nere på golvet och då svarar hon "Nää, om du hade haft en bag in box brevid sängen hade du" :P haha!
Som sagt.. dricka upp vinet, sen sova!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Haha klumpgenen är en gudagåva tydligen, enstaka pers har fått den! :D Haha.



Är militär snubbarna heta? Haha

2010-05-09 @ 00:09:44
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja det börjar ju alltid på nåt vis... :( Snart så dricker du en hel flaska,OM dagen...

2010-05-09 @ 21:41:58
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0