God middag

Härlig dag idag va? Okej växlande molnighet, men det är fortfarande jätte varmt :) Jag tog en liten sov morgon, igår tänkte jag "Imorron ska jag gå upp hyfsat tidigt", men det blev att jag steg upp klockan elva, jag låg faktiskt och mornade mig. Vilket är farligt ;)
Sen körde jag till Boan för att köpa lite nödvändigheter - underkläder, leggings och shampo. Där var sjukt mycket folk, så jag ville bara därifrån. Självklart skulle jag ställa mig i den kön som tog längst tid! AH!
Efter det besöket blev det en runda till solariet, jag svettades som en gris! fan va varmt det va :S Fläktarna blåste nästan varmt.
Nu är jag alla fall hemma och tänkte att jag skulle tvätta och städa lite, jag har sjukt ont i min svank så jag får ta det lugnt med tunga lyft ;)

Igår blev det film med Anna och pojkarna. Självklart när jag körde till Ystad så skulle en fågeljävel flyga in i framrutan och göra värsta sprickorna! Tur att det inte var mitt i rutan! Jag har bara otur med bilar, så är det.
Vi möttes upp på Hemmakväll för att hyra en film och köpa massa godis, det blev All about Steve med Sandra Bullock. Den var underhållande, en del skratt också :)

Städning var det ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0