Känner mig som sju svåra år

Herre gud säger jag bara, det var länge sen jag kände mig så här dålig. Jag somnade inte förrän fyra inatt, egentligen skulle jag upp vid nio-tio hade jag tänkt och börja packa. Men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, så halv tolv gick jag upp.
Sen körde jag in till Tessan för att passa alicia en stund, hon sov när jag kom men efter en timme så vaknade hon, och vi började med att mysa i soffan. Verkligen jätte härligt :) Att känna ett barns kärlek på det viset, sen ritade vi lite och lekte, efter en timme kom Tessan och mamma hem. Då började de laga mat, rårakor med bacon. Såå guda gott :) Svensk husmanskost is the shiit !
När jag kom hem igen så var jag tvungen att lägga mig och vila, sov till och från i två timmar. Jag har febervärk, förhöjd tempratur och lite snuvig. Men aptiten är det absolut inget fel på! HAHA! Som vanligt :) Mat är livet.
Jag har börjat och packa lite smått nu också, eller sakerna i köket alla fall. Pappa ska börja renovera där också så dom rensar ut där. Men jag har verkligen INGEN energi just nu, vill bara sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0