Mat är mitt allt

God eftermiddag!

Det gick bättre att köra för bea idag, dock var jag lika trött men det funka ändå :) Och jag missade inte avfarten, haha! När jag kom hem gick jag direkt och la mig och somnade på två minuter. Så himla skönt! Det är inte ofta jag kan somna så snabbt.

Jag vaknade igen lite innan tolv då Linda messade mig och frågade när jag skulle dyka upp hos henne. Ni vet, köpa "saft". hehe. Så jag körde dit efter att jag hade slängt på mig ett face.
Efter besöket körde jag in till tomelilla för att gå in på arbetsförmedlingen, självklart var det stängt! Jävla skit, så jag får gå in imorron istället.
Nu håller jag på att göra lite lunch, jag tycker seriöst synd om de tjejer som svälter sig själv. Mat är det viktigaste här i livet, förstår ni inte det? Utan mat dör man. Storbloggaren Dessie äter en skål cornflakes om dagen för att bli smalare, tösen är redan tunn som en pinne, jag tycker det är jätte hemskt! Kroppen blir undernärd och de inre organen faller ihop. Vill ni verkligen göra så mot er själva? Ta dö på er sakta? För det är det ni gör!
Lär er äta sunt istället, nu ska jag käka en färdigpizza. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0