Mitt huvud sprängs snart

Det är så sjukt mycket att tänka på när man ska flytta hemifrån, jag har redan huvet full med saker att tänka på att jag snart inte får plats med mer.
Jag är tankspridd hela tiden, min chef och Anna har märkt det, jag är annorlunda på jobbet. Jag glömmer saker, gör fel. Det känns skit hemskt, det oroar mig som fan, för jag vill kunna sköta mitt jobb och att min chef och arbetskamrater ska lita på mig. Jag litar knappt på mig själv längre. Jag stressar mig för ingenting, om jag är själv på jobbet så stressar jag sönder mig och får huvudvärk. Jag är egentligen ingen ledare, men jag försöker arbeta upp mig till det alla fall, som jag hela tiden har fått göra på detta jobbet. Jag började ju som städare/diskare och nu är jag servitris.
När jag är säker på min sak börjar de andra frågesätta mig vad jag gör och då blir jag osäker helt plötsligt. När någon som försöker berätta för mig vad jag ska göra i matsalen när de inte har nånting med det att göra egentligen och jag vet hur det ska gå till blir jag så irriterad. Jag vet hur man serverar och pratar till folket. Jag vet hur man placerar borden osv..
Jag blir ledsen och arg på mig själv att jag har blivit sämre på jobbet, för det sista jag behöver nu är sparken. Jag ska för fan skaffa mig en lägenhet. Jag måste verkligen skärpa mig..

Det är så himla mycket som händer, jag blir rädd för mig egen kropp, för min garderob. Alla mina kläder sitter löst och inte så vidare snyggt. Även om det är ett lyckorus så är det otroligt skrämmande för mig, jag har aldrig haft kläder som sitter för löst, snarare för tight! Första gången ever kan jag se lite av mina revben (okej, när jag sträcker ut magen och drar in den, men har aldrig hänt ändå förr!), mina nyckelben syns utan att jag vrider och vänder på mig, min rumpa är mindre (no more J-Lo röööv), jag kan snart se mina fötter när jag tittar ner. HAHA! Detta är skrämmande saker för mig, men ändå lycka :) -17kilo lixom!

Imorron ska jag sortera bland mina saker och se om jag ska kasta något osv, och jag ska passa lilla alicia i någon timme också :) underbart!

Jag ska försöka sova nu, är skit trött faktiskt. Go natt!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Oroa dig inte om jobbet! Jag är helt säker på att du inte kommer få sparken för att du är lite tanksprid,. Då måste du nog göra något riktigt allvarligt!

2010-05-24 @ 09:33:30
Postat av: Linda

Försök att slappna av. Allt kommer lösa sig, det blir inte bättre om du stressar liksom. Relaaax, take it eaaaasyyyyy. Som Mika sjunger ;)

2010-05-24 @ 10:10:46
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0